U bent hier

Reservering DUO-FIETS, DUO-SCOOTMOBIEL of ROLSTOEL-TAXI

U bent op deze pagina gekomen, omdat u een DUO-FIETS, DUO-SCOOTMOBIEL of ROLSTOEL-TAXI wilt reserveren.

GEBRUIK VAN DUO-FIETS, SCOOTMOBIEL & ROLSTOEL-TAXI

La Providence is, door sponsoracties van KBO, familie, leveranciers en medewerkers, in het bezit van:
- Duo-scootmobiel
- Duo-fiets
- Rolstoel-taxi
Met deze voertuigen kunnen verschillende mensen samen met hun begeleiders van de omgeving genieten. De voertuigen mogen gebruikt worden door of ten behoeve van:
- bewoners van het zorgcentrum
- aanleunbewoners met een welzijnsarrangement
- dorpsbewoners met een vervoer-abonnement
De laatste gebruikersgroep dient, tegen betaling, een vervoer-abonnement af te sluiten tegen hieronder vermelde voorwaarden.

Link naar Aanmeldformulier gebruikersabonnement voertuigen

Voorwaarden gebruik:
duo-scootmobiel, duofiets en rolstoel-taxi

 • Gebruikers (m.u.v. houders welzijnsarrangement en intramurale bewoners La Providence) betalen per kalenderjaar € 20,- bijdrage voor algemene verzekering, stroom en onderhoud. Vergoeding wordt, bij niet gebruik van de voertuigen, niet gerestitueerd
 • De bijdrage dient de eerste maal aan de kassa per pin te worden voldaan. Daarna ontvangt men, zonder opzegging, aan het einde van het jaar een factuur. Na ontvangst van de factuur kan het gebruikersabonnement binnen 1 maand nog schriftelijk opgezegd worden.
  La Providence, t.a.v. facilitair servicepunt, Ursulinenweide 5, 5971 ED Grubbenvorst FSP@laprovidence.nl
 • Vervoer-abonnementhouders ontvangen bij afsluiten van de overeenkomst een Pasje; bij het lenen van de fiets dient deze getoond te worden.
 • Bij het afsluiten van het vervoer-abonnement (werkdagen 8.30 –12.30/13.00- 16.30) dient de gebruiker een formulier in te vullen
  Hiermee verklaart men dat hij/zij rij-ervaring heeft met gekozen voertuig. (fiets of scootmobiel)
  Wanneer men geen rij-ervaring heeft kan men instructie-lessen inplannen bij de ergotherapeut van LP. De kosten van deze lessen zijn voor eigen rekening. In sommige gevallen worden deze, op voorschrift van de huisarts vergoed door de zorgverzekeraar.
 • Bij het afsluiten van het vervoer-abonnement ontvangt men van de receptionist een korte uitleg over het voertuig. De informatie is tevens op papier aanwezig
 • Wanneer de gebruiker het voertuig daadwerkelijk komt lenen kan hij/zij geen instructie meer krijgen. Deze is alleen op papier aanwezig.
 • Voor gebruik dient het voertuig gereserveerd te worden via de website:
  https://www.laprovidence.nl/reserveren-voertuigen of telefonisch via het facilitair servicepunt. Laatste kan alleen op werkdagen van 8.30 –12.30/13.00- 16.30
  via nummer 077 – 355 56 56
 • Gebruik van een voertuig is mogelijk vanaf 08.00 uur tot uiterlijk 19.00 uur
  Sleutels worden steeds opgehaald en terug gebracht bij de horeca-balie bij het restaurant van La Providence. Vervoer-abonnementhouders en houders van een welzijnsarrangement dienen hun pas in te leveren bij het ophalen van de sleutels. Bij inleveren sleutels krijgt men pasje retour
 • Bestuurders dienen minimaal 25 jaar oud te zijn.
 • Na gebruik van het voertuig dient u het zelf op de juiste plaats terug te zetten en het voertuig weer aan te sluiten op de stroom zodat de accu voor de volgende gebruiker weer opgeladen is.
 • De gebruiker dient het voertuig niet onbeheerd en steeds afgesloten te parkeren. Als u bij diefstal geen sleutel kunt overhandigen zijn de kosten voor vervanging van het voertuig voor eigen rekening.
 • Gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor veroorzaakte schade aan het voertuig (muv lichte gebruiker-sporen) en schade aan derden (WA).
 • Voor de duo-scootmobiel heeft La Providence een abonnement voor pech=hulp afgesloten. In geval van nood dient de gebruiker zelf dit nummer (staat op scootmobiel) te bellen. Pechdienst is binnen 30 minuten ter plaatse, zij voeren reparatie uit of brengen u en de scootmobiel terug naar La Providence.
   

Hoe reserveert u? (alleen abonnementhouders)

 1. Door HIER te klikken, komt u bij de reserveringskalender
 2. Kies daar voor het gewenste voertuig
 3. Klik vervolgens de gewenste datum en de gewenste tijdsduur
 4. Vul daarna uw persoonlijke gegevens in
 5. Klik tot slot op de knop "Boek nu!" om de reservering definitief te maken

Na de reservering krijgt u een bevestigingsmail.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer